GELENEKSEL SOKAK İFTARI YAKLAŞIK 1500 KİŞİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ


27.06.2016 08:54:29     1655
GELENEKSEL SOKAK İFTARI YAKLAŞIK 1500 KİŞİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

KEŞAP BELEDİYESİNİN İKİNCİSİNİ DÜZENLEDİĞİ GELENEKSEL SOKAK İFTARI YAKLAŞIK 1500 KİŞİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Keşap ‘ta Bir Sevdadır Caddesinde vatandaşların aynı sofrada, aynı masada yan yana oturarak iftarını açması toplumun kaynaşmasına, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine  vesile olduğunu belirten Keşap Belediye Başkanı Mehmet EMÜR “Belediyemiz Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sayın Milletvekilimiz Cemal ÖZTÜRK’ün katılımlarıyla, Mehter takımı ve ilahi grubu eşliğinde halkımızla iftar yemeğinde buluştuk. İlkini geçen yıl başlattığımız “Sokak İftarı” programı bu yıl da coşkulu geçti. Bu sofra gönül sofrası, insanımızın gönlüne giden sofra. Birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile oluyor. Bizimle beraber birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapan herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı

 

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİ

Sosyal belediyeciliğin her yönünü Keşap Belediyesi’nde görmenin mümkün olduğuna da değinen Belediye Başkanı Mehmet EMÜR, “Sadece sokak iftarları düzenlemiyoruz; yılın 12 ayına yaydığımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her türlü hizmette vatandaşın yanındayız” dedi.

RAMAZANI DOLU DOLU YAŞIYORUZ

Başkan EMÜR, “Ramazan ayını dolu dolu yaşamak adına etkinlikler gerçekleştiriyoruz.Vatandaşın Ramazan ayını tebrik edip, istek ve arzularını soruyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün sistemine kayıtlı olan vatandaşları adreslerinde ziyaret edip hal hatır soruyoruz. Maddi ve manevi destek olmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretleri Ramazan ayının 30 gününe yayarak devam ettireceğiz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla hemhal olup dertleşiyoruz. Sohbet etmek, aynı ortamda nefes almak, aynı ekmeği bölüp yemek bizim için bir onurdur” şeklinde konuştu.

İletişim

  • Keşap Belediye Başkanlığı
    Keşap/GİRESUN
  • (0454) 641 4545 - 641 4044
  • (0454) 641 4360
  • bilgi@kesap.bel.tr