KEŞAPLI GENÇLERLE HALI SAHADA BULUŞUYORUZ


27.09.2018 08:43:55     1307
KEŞAPLI GENÇLERLE HALI SAHADA BULUŞUYORUZ

KEŞAPLI GENÇLERLE HALI SAHADA BULUŞUYORUZ

BAŞKAN GENÇLERLE HALI SAHADA BULUŞUYOR
Keşap Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “ Başkan Keşaplı Gençlerle Halı Buluşuyor”mahalle maçları başladı.  Maçın ilk vuruşunu Başkan Emür yaptı. 

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, mahalle maçlarının kardeşlik ve birlik bağlarını güçlendirmek olduğunu belirterek, tüm mahalle takımlarına başarılar diledi.
Başkan Emür, “Toplumun her kesimine ulaşarak sosyo kültürel ve sportif faaliyetleri öne çıkarmanın gayreti içerisindeyiz. Özellikle gençler ile gelecekteki spor faaliyetlerinin alt yapısını oluşturmayı hedefliyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdirmek ve teşvik etmek amacıyla böyle bir halı saha maçları düzenledik. Sportif faaliyetler ile gençlerimiz kazanmak ve kaybetmekten ziyade spor kurallarına uyarak dostluk, kardeşlik, centilmenlik gibi kavramları paylaşıyoruz. İlk maçımızı Bozkurt Mahallemizle yaptık. Her hafta Çarşamba akşamı farklı mahallemizle maçlarımız devam edecek”dedi.
HEM KEŞAP STADYUMU HEM DE HALI SAHA VE SOSYAL TESİS SAHALARIMIZ GENÇLERİMİZİN HİZMETİNDE
Keşap’lı gençlerimiz rahat ve temiz ortamlarda, spor tesislerinde rahatça sporlarını yapabilecekler. Gençlerimizin spor tesislerine ulaşmalarını kolaylaştırıyor ve spor yapmalarına yardımcı oluyoruz. Spora verdiği öneme değinen ve sporcuların her daim yanında olduklarını vurgulayan Başkan Mehmet Emür “Biz Belediye olarak tüm sporcularımızın yanlarında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

İletişim

  • Keşap Belediye Başkanlığı
    Keşap/GİRESUN
  • (0454) 641 4545 - 641 4044
  • (0454) 641 4360
  • bilgi@kesap.bel.tr