ENGELSİZ BİR GELECEK DİLİYORUM


07.01.2019 10:13:14     888
ENGELSİZ BİR GELECEK DİLİYORUM

“ENGELSİZ BİR GELECEK DİLİYORUM”

 

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Emür mesajında; “ Her yıl Ocak ayının ikinci haftası ( 7-14 Ocak ) Beyaz Baston – Görme Engelliler Haftası olarak anılmaktadır. Bizler gerek bireysel gerekse kurumsal olarak sadece bu hafta değil, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya özen göstermeliyiz.

 

Tüm engelli vatandaşlarımız gibi görme engelli vatandaşlarımızın da yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara sahip çıkarak sorunlarına ortak olmak insani bir görevdir. Hepimiz engelli adayı olduğumuzu düşünerek yaşamalı ve engelli vatandaşlarımızın sorunlarını benimsemeliyiz. Bizim her yurttaşımız eşittir. O yüzden de tüm vatandaşlarımızın eşit şartlarda yaşayabileceği ortamları sağlamanın çalışmalarını hayata geçirmek için çaba sarf ediyoruz. Belediye olarak her zaman bu bilinçle hareket ediyor, engelli vatandaşlarımızın her türlü faaliyetini desteklemeye çalışıyoruz.

Millet olarak tüm engelli vatandaşlarımıza karşı hassasiyetimizin artması ümidiyle tüm görme engelli vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, başarılarla dolu engelsiz bir gelecek diliyorum ve tüm engelli bireylerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha dile getiriyorum”

İletişim

  • Keşap Belediye Başkanlığı
    Keşap/GİRESUN
  • (0454) 641 4545 - 641 4044
  • (0454) 641 4360
  • bilgi@kesap.bel.tr